::Регистрация|Вход
Влез
Потребител
Парола
Запомни ме
Забравена парола
E-mail

Двойка отвлича момичета за извратени сексгаври

Категория България

Извратена двойка любовници е отвличала момичета за сексуални оргии, пише "Монитор".

Перверзниците вчера застанаха пред Бургаския съд. В залата присъстваха и четирите жертви, които трябваше да разкажат отвратителни подробности от сексуалните гаври с тях. Заради ужасяващите интимни разкрития, магистратите решиха делото да се гледа при закрити врати.

Подсъдимите са швейцарският поданик от български произход Георги Иванов Гочев и неговата любовница Стоянка Минчева Тодорова, която е от ромски произход. Двамата отвличали девойки и си устройвали извратени групови оргии. Те блудствали с жертвите си, биели ги, изтезавали ги сексуално, но без да се стига до полов акт. Извращенията ставали в дома на насилниците в бургаското село Маринка преди година.

Георги живял дълги години в Швейцария, но преди време се завърнал в родината. Завъртял любов с ромката Стоянка и я накарал да разнообразят сексуалния си живот с млади момичета. Те избирали заедно жертвите си и понякога с хитрост ги примамвали в дома си, а друг път направо ги отвличали от улицата. Момичетата са били подложени на бой и сексуални гаври. Двамата любовници ги удряли и блудствали в стил садо-мазо. Пъхали в гениталиите им всякакви предмети и така се възбуждали и задоволявали. Сред отвлечените е имало и техни познати, с които поддържали преди това приятелски отношения.

Делото срещу тях се гледа по съкратената процедура, тъй като Гочев и Тодорова не оспорват доказателствата, но още не е ясно дали ще се признаят за виновни. 

Източник: data.bg

 


Публикувано от all4you  |  Дата: 12.02.2013 12:42ч.
2
1
Ключови думи: момичета, двойка, отвлича, извратени, сексгаври

Коментари


viksata94
маниак
ужас :X :X
Обяви
Нови
Козметика
Find more about Weather in Смолян, BU