::Регистрация|Вход
Влез
Потребител
Парола
Запомни ме
Забравена парола
E-mail

10 бона хонорар за секстур в чужбина

Категория Любопитно

Родни бизнесмени търсят ученички или студентки за забавления


Родни бизнесмени предлагат 10 000 лв. за няколкодневен секстур зад граница с млада компаньонка. В това число и непълнолетна, показва проверка в мрежата. “Привлекателен мъж на средна възраст предлага спонсорство на ученичка/студентка в размер на няколко хиляди лева срещу приятна компания и интимни изживявания. Заплащането може да се осъществява при всяка среща или на месечен принцип. В кеш или други материални облаги”, гласи въпросната обява. От текста става ясно още, че въпросният мъж търси девойка, която да го придружава на бизнес срещите му извън България.

 

“Търся компания, тъй като пътувам доста и често за доста време, основно извън България. Бизнес срещите, които водя, понякога отнемат по 2-3 седмици, време, в което съм блокиран на дадено място. За предпочитане е момичето, което пътува с мен, да ме придружава и на част от работните ми срещи. На едни от срещите ми ще е по-представително за мен да не съм сам. Освен това ще очаквам и да си уплътняваме приятно нощите, когато все още имам енергия останала, разбира се. През времето, когато съм зает давам пълна свобода и финансова възможност на момичето, което е с мен, да прави каквото иска. Като заплащане аз ще осигуря всички разходи за пътуванията плюс някаква месечна сума, която изцяло зависи от успешно сключените сделки (има сделки, от които мога да дам почти 10 хил. лв.)”, съобщава още скандалната обява. В нея обаче категорично се казва, че момичето, което би се навило с условията, трябва да пази пълно мълчание за еротичното си занимание.

 

В много от обявите се казва, че спонсорите могат да платят на девойките над 1000 лева срещу сексуслуги. Условията включват всекидневни ласки, както и стандартен секс. Някои от палавниците изискват и пълно задоволяване на еротичните им фантазии, пише „Телеграф“.  “Предлагам финансово подпомагане от 1000 лева на младо момиче -ученичка или студентка до 28 г., срещу интимни срещи. Гарантирамч пълна дискретност, стил, хигиена и приятно прекарване, очаквам същото от ваша страна. Възможност за дългосрочни отношения”, пишат мераклиите в обявите си.

 

Случаите на предложения от страна на дамите също не са малко. Млади дами на повикване предлагат услуги срещу 100-200 лева на вечер. “Секси студентка търси забавление. Предлага стандартни и нестандартни услуги, дълбоко гърло и гълтане”, пише в дамските обяви за секс.


Източник: mignews.info


Публикувано от all4you  |  Дата: 11.03.2013 11:55ч.
1
0
Ключови думи: 10 бона, секстур, чужбина

Коментари

Обяви
Нови
Козметика
Find more about Weather in Смолян, BU